Forskning, projekt och reportage

Vi har under åren haft flera projekt, bland annat med stöd från Allmänna Arvsfonden. Barn- och familjeprojektet och stöd- och rådgivningsprojektet är några. På denna sidan har vi också samlat olika reportage inom våra områden och här finns också en del intressanta forskningsprojekt.

Våra egna projekt

Vi har under åren haft flera projekt, bland annat med stöd från Allmänna Arvsfonden. Det har handlat om barn- och familjeprojekt, IBD-projekt för tonåringar och stöd- och rådgivningsprojektet.

Reportage och artiklar

Här har vi samlat lite artiklar, dels externa, dels från våra tidigare ILCO-magasin under åren. De är indelade i områden så du kan hitta lite lättare.

Forskning

Här presenterar vi forskningsnyheter, som vi dels hämtat från våra nyhetssidor, dels från tidningar, reportage och annat.

Folkhälsodalen

Sveriges nya sjukvårdspolitiska arena. Folkhälsodalen är ett två dagar digifysiskt forum där politiker, patienter, beslutsfattare och profession diskuterar utmaningar och genererar idéer för en svensk sjukvård tillbaka i världsklass. Folkhälsodalen ägde rum 31 augusti och 1 september 2020.

Maghälsa

Projekt Maghälsa är en cross-mediakampanj där ett flertal Facebookgrupper inom maghälsa samt organisationer som ILCO-förbundet och Mag- och tarmförbundet deltar med information och artiklar.

Sidan redigerades senast: 2021-01-27