Stockholm

Välkommen till Stockholms länsförening

Extra nyhet

Dina erfarenheter om tiden efter cancerbehandlingen behövs

Kunskapsteam CaPrim (Cancer i Primärvården) vid Akademiskt Primärvårdscentrum planerar i samarbete med Regionalt Cancercentrum Stockholm-Gotland projektet ”Aktiv överlämning och aktivt mottagande i primärvården av personer som behandlats för cancer”. 

För att projektet ska bli så bra som möjligt är vi måna om att redan på planeringsstadiet ta del av olika intressenters perspektiv på frågan. Som ett viktigt första steg önskar vi diskutera projektets upplägg och inriktning tillsammans med patienter och patientrepresentanter. Vi skulle därför vilja få kontakt med dig som vill dela med dig av dina erfarenheter om tiden efter cancerbehandlingen. Diskussionerna sker i så kallade fokusgrupper digitalt via Microsoft Teams torsdag 15/10 kl. 18-20 eller tisdag 20/10 kl. 17-19.

För att kunna bidra i diskussionen bör du vara bekväm med att delta i digitala möten och ha tillgång till en stabil internetuppkoppling. Intresseanmälan skickas till: emma.granlund-hjelm@sll.se, senast 5/10.

Läs hela meddelandet

Aktuellt

Vi har inga fysiska träffar nu i dessa coronatider, återkommer med information när vi kan starta upp igen med våra aktiviteter.

OBS.
Kansliet har INTE möjlighet att ta emot överblivet stomibandage då vi inte har någonstans att förvara detta. Hör gärna med din stomiterapeut om de kan ta emot. Ett tips kan vara att höra med Human Bridge.

Kontakt

Stockholms länsförening har kansli på S:t Göransgatan 84 3tr, 112 38 Stockholm

Länkar med mera 

Här har vi lagt in lite av varje, t.ex länkar till myndigheter och andra som kan vara bra för oss som bor i Stockholmsområdet.

Habilitering och Hälsa i region Stockholm har Funktionshinderguiden som du kan ladda ner om du önskar.