Regionalt

Våra region/läns/lokalföreningar har olika aktiviteter och här presenterar vi det som är aktuellt just nu. Vill du ha en överblick över alla region/länsföreningarna går du vidare till den sidan

Dalarna: Häng med på vårlunch!

Vi bjuder in till vårlunch i samband med vårt årsmöte! Vi har även arrangerat ett litet lotteri med mycket fina priser. Det blir också en stunds mingel med produkter från olika bandageföretag. Klicka här för mer information om lunchen och hur du anmäler dig!

Dalarna: Välkommen till årsmöte!

Söndagen den 26 mars kl. 11:00 är det dags för vårt årsmöte! Mötet går av stapeln vid Leksands folkhögskola på Siljegårdsvägen 21. För mer information om mötet och hur du anmäler dig, klicka här!

Göteborgs lokalförening: Häng med på gokart!

Lördag den 1 april är är det äntligen dags för Gokart Grand Prix på Gokartcentralen i Göteborg!
Här kör ni på Göteborgs snabbaste gokartbana, ett stenkast från Centralstationen. ILCO har abonnerat banan för en Grand Prix tävling där både barn, ungdomar och vuxna kan tävla mot varandra. Ni börjar med en förargenomgång av en instruktör och kör sedan tre heat var: träning, tidskval och final. Alla kör lika mycket och efter ca 45 minuter avslutas det med prisutdelning av guld, silver och bronsmedalj! Vem tar hem segern?

Läs mer om eventet och hur du anmäler dig genom att klicka här!

Västra Götaland: Välkommen till årsmöte!

Lördagen den 25 mars kl 10.30- ca 14.00 går vårat årsmöte av stapeln på Dalheimers hus i Göteborg! Utöver årsmötesförhandlingar bjuder vi på humorföreställning med Lars Classon och avslutar dagen med en gemensam lunch. Klicka här för mer information om årsmötet och om hur du anmäler dig. Välkommen!

Stockholm: Välkommen på föreläsning om bråck!

Den 26 april kl.18.00 -20:00 är det föreläsningsdags i samlingslokalen på S:t Göransgatan 82A. Docent och kirurg Sven Bringman kommer och föreläser om bråck, det bjuds även på fika och produktvisning! För mer information om mötet och hur du anmäler dig - klicka här

Jönköping: Häng med oss på vårutflykt!

Lördagen den 6 maj 2023 reser vi med egna bilar till det lilla muséet Unos djur i
Hjälmryd 2, Bredared. Cirka 250 skulpturer skapade Uno Axelsson ur trädknotor och stammar i vilka
han i sin fantasi kunde se vad de skulle kunna föreställa. Det är mycket välgjort
och verklighetstroget. En del är riktigt humoristiska. Där finns alla djur från
bondgården och skogen.

Utöver besöket på muséet blir det fika och lunch - klicka här för mer information om hur och när du anmäler dig!

Kalmar: Nytt år, nya aktiviteter!

Nu släpper vi vår aktivitetskalender för 2023 - klicka här för att läsa!

Våra annonsörer

Här hittar du samtliga företag som annonserar på vår hemsida. Klicka dig vidare på deras rutor för att komma vidare till deras respektive hemsidor! ILCO tar inte ansvar för det som står skrivet i företagsrutorna.

Vill du synas här?
Se alla produktföretag

Sidan redigerades senast: 2023-03-14