Välkommen till Östergötlands länsförening

Kom med oss på musikal i oktober och november! 

Den 25 oktober i Norrköping och den 18 november i Linköping bjuder ILCO Östergötland er medlemmar att följa med på Waitress Broadway Musical! För mer information om evenemangen och hur du anmäler dig - klicka på bilden nedan! Vid frågor hör av dig till:

Jessica Niord

Vice Ordförande, ILCO Östergötland

Tel: 0768-792080

jessica.niord@ilco.nuMedlemsträff med shuffleboard och biljard i september!

Mag- och tarmföreningen i Östergötland och ILCO Östergötland bjuder in till medlemsträff. Träffa andra medlemmar inom föreningarna. Vi kommer ses på olika ställen runt om i Östergötland för att byta erfarenheter, äta och umgås. Vi börjar med information från Kicki och Ebba från Anhörigstöd Vadstena och äter, kl 19:30 kör vi shuffleboard och biljard.

Datum och tid: torsdag 28 september 2023, klockan 17:30-20:30
Plats: Borgmestaren, Storgatan 5, 592 30 Vadstena
Kostnad: Kostnadsfritt för medlemmar (huvudmedlemskap, familjemedlemskap och stödmedlemskap). Vi bjuder på mat, shuffleboard och biljard.

250 kr för ej medlem. Bli medlem här.

Anmälan görs via formuläret genom att maila ostergotland@magotarm.se eller 073-821 76 08. Inget krav på anmälan men vi önskar få in anmälningar för att veta ungefär hur många som kommer.

Toalett finns i lokalen.

Parkering: Slottsgatan 5, 592 30 Vadstena
Hållplats: Vadstena Hovtullen

Varmt välkomna!

Rapport från vår majresa till Omberg och Strand! 

I slutet av maj åkte vi till Omberg och Strand på utflykt i Ellen Keys fotspår. Det blev en fartfylld och rolig försommardag för oss allihopa och vi tackar alla er medlemmar som hakade på! Klicka här för att läsa vår rapport om utflykten!

Kontakt

Vi har kansli med adress: Västra vägen 32, 585 28 Linköping.
E-post: ostergotland@ilco.nu    

Sidan redigerades senast: 2023-09-19