Webbshop

I vår webbshop kan du köpa tarmpins samt vår kok- och inspirationsbok både på svenska och engelska. Nu kan du också köpa digitala Bingolotter direkt här på sidan. Då stödjer du samtidigt ILCO med 15:- per lott.

Kok- och inspirationsboken "Vissa har andra utvägar"

"Vissa har andra utvägar" är en lustfylld och konstnärlig kokbok för stomiopererade som producerats av kirurg- och urologkliniken på Danderyds sjukhus med stöd bl.a. från ILCO. Boken har översatts till många språk och fått flera priser runt om i världen.

För kok- och inspirationsboken tar vi ut en kostnad på 70 kronor per beställning på svenska för porto- och administrationskostnad. En beställning på engelska kostar 90 kronor då portot är dyrare. Boken skickas så snart vi fått betalning. Beställ i formuläret nedan. 

Om du önskar boken på tyska, finska, norska eller spanska kan du ladda ner den på sidan Kok- och inspirationsboken

Stöd ILCO-fonden genom att köpa vår Tarmpin.

Den är framtagen i samarbete med Mag- och Tarmförbundet. Priset är 20:-/st och det tillkommer 15:-/beställning för porto- och administrationskostnader.

Längre ner på sidan hittar du olika varianter för att betala bok och pins.

Spela Bingolotter digitalt och stöd ILCO.

Vill du stödja ILCO-förbundet och samtidigt ha chans att vinna fina priser på Bingolotto? Då har vi ett trevligt erbjudande. Nu kan du köpa digitala Bingolotter och sen spela direkt i din smartphone eller surfplatta.

Genom att använda nedanstående länk när du köper dina bingolotter så stödjer du ILCO-förbundet med 15:- per lott.

Klicka här för att köpa dina digitala bingolotter

Lägg i kundvagnen och betala med PayPal.

Du kan också betala med Swish från länken här. 

Kok-och inspirationsbok - Svenska

"Vissa har andra utvägar" är en lustfylld och konstnärlig kokbok för stomiopererade som producerats av Kirurg- och urologkliniken på Danderyds sjukhus med stöd bl.a. från ILCO.

70:-

Cook and inspiration book - English

"For people with other exits" is a cook book for people with an ostomy produced by Danderyd Hospital surgery & urology ward with support by ILCO.

90:-

Tarmpin

Köp vår tarmpin och hjälp oss att informera om och bekämpa kolorektalcancer som drabbar 6000 kvinnor och män årligen!

20:-