Cancerfonden

Cancerfondens vision är att besegra cancer. Målet är att färre personer i Sverige ska drabbas av cancer och fler ska överleva. I sin strävan efter detta mål arbetar Cancerfonden med påverkansarbete, forskningsfinansiering och med att sprida kunskap.

Cancerfondens logga 

Cancerfondens medlemmar är de 28 huvudmännen som representerar stora delar av organisations-Sverige. ILCO-förbundet är en av de 28 och vår representant i styrelsen är Christina Christoffersson från Kronobergs länsförening.

Kostråd under och efter cancerbehandling

Just nu jobbar Cancerfonden lite extra med frågor om kost och cancer. De skulle därför behöva hjälp med en enkät som riktar sig till patienter kring deras upplevelser och erfarenheter gällande samtal om mat under och efter behandling. Genom enkäten hoppas de få en bättre förståelse utifrån ett patientperspektiv. Enkäten tar max 10 minuter att besvara, länken finns här nedan. 

Tacksamt om du vill hjälpa Cancerfonden med enkäten. Tack på förhand.

Enkäten

Lättläst om cancer

Om du klickar på länken Lättläst om cancer kommer du till Cancerfondens hemsida. Där kan du läsa om vad cancer är, hur man upptäcker cancer och tar bort cancer. Längst ner på sidan kan du välja olika språk om du vill. 

Sidan redigerades senast: 2022-01-27