Familjedagar

Familjedagar

I samarbete med Karlskoga folkhögskola inbjuder vi in till årets familjedagar på Karlskoga folkhögskola den 30 maj-2 juni.

Varje år ordnar ILCO ett mycket uppskattat läger för familjer där det finns ett barn som har en sjukdom eller missbildningar i tarm- eller urinvägarna.

På familjedagarna finns tid för allt från prat och mat till fritidsledda aktiviteter för barn upp till 18 år och deras syskon. För dig som förälder ordnar vi föreläsningar och samtal som ger stöd och värdefull ny kunskap. Vi grillar, utmanar varandra på Bodaborg och mycket mer.

Hela familjen är välkommen på Familjedagarna.

När och var:
Familjedagarna 2019 äger rum Kristi Himmelfärdshelgen, torsdag 30 maj - söndag 2 juni på Karlskoga folkhögskola. Program med exakta tider kommer skickas ut senare.

Kostnad:
Medlemmar i ILCO 1 300 kr (barn + en vuxen), 1 800 kr (barn + två vuxna)
För icke medlemmar tillkommer en kostnad om 600 kronor.

Alla måltider ingår, medtag egna lakan och handdukar. Tvättmaskin finns att tillgå.

Reseersättning för bil eller billigaste färdmedel utgår. För er som kommer med tåg eller buss hämtar vi vid stationen i Degerfors eller Karlskoga.  En del av ILCO:s länsföreningar betalar en del av kursavgiften, hör med din länsförening.

Anmäl dig till Familjedagarna 2019 senast 14 april.  Inom kort lägger vi ut länken till anmälningstalongen här.

Anmälningstalong att skriva ut

 

Anmälningsformulär familjedagar

Välj vilken eller vilka utflyktsaktiviteter ni vill delta i. Lekland och badhus kräver att barnet har en medföljande vuxen och för badhus, är simkunnigt.

Övrig information