Aktiviteter

Kommande aktiviteter 2019

Tarmcancerkväll i Borås den 27 februari 17.30 - ca 20.30.
En tarmcancerkväll med föreläsningar av läkare med flera. Ribbingsgården i Borås är platsen. Programmet är inte klart ännu men vi kommer som vanligt att inbjuda produktföretagen som visar produkter som påsar, tillbehör,  baddräkter och underkläder. Enklare förtäring blir det också. 
Detta arrangemang görs i samarbete med ILCO Sjuhärad. 

Inbjudan kommer till medlemmarna i januari och vi kommer förmodligen att annonsera i dagspressen och även inbjuda allmänheten till denna kväll. 

Årsmöte med 20-årsjubileum i Borås, start 12.30-----
2019 firar ILCO Västra Götaland 20 årsjubileum och det kommer att firas i samband med vårt planerade årsmöte lördagen den 16 mars. Vi har valt att fira detta på Yxhammarsgården i Borås. Dagen kommer att starta 12.30 med kaffe och smörgås, sen blir det sedvanliga årsförhandlingar. Därefter bjuder undervattensfotograf Seppo Rapinoja på ett härligt äventyr i bilder. 

Liten paus räknar vi med då vi väntar på att få sätta oss till bords och äta en härlig middag tillsammans. Vi kommer före och under en del av middagen att få lyssna till Benke och Benke, två glada gentlemän som spelar gitarr och sjunger. 

Hur länge vi kommer att hålla på, det vet vi inte, det beror på er som kommer. Det brukar vara trevligt att träffa gamla och nya vänner så kvällen kan bli lång. 
Inbjudan kommer att sändas ut till medlemmarna i början av februari, så håll koll på mailen eller brevlådan. 

En kväll där vi vänder oss främst till dig med cancer i urinblåsan eller i urinledare, blir det 8 april på Scandic Crown i Göteborg.  16.30-ca 20.30
ILCO Västra Götaland kommer att tillsammans med ILCO-föbundet att arrangera en temakväll för dig med ovanstående diagnos. Även du som anhörig, vårdpersonal eller övrigt intresserad är välkommen. Programmet är inte klart ännu men det blir intressanta föreläsningar av läkare med flera och vi kommer med mer information när det närmar sig.