Event

Spela bingolotto

Stöd ILCO-förbundet med 15 kronor per Bingolott som du köper genom oss.

Patientens nytta i hälso- och sjukvården

Den 6 december bjöd Folkhälsodalen in till en fullspäckad dag om bl.a patientens nytta i hälso- och sjukvården.

Information om corona från MSB

Det är sommar och vi hoppas att alla får njuta av den, trots att vi fortfarande befinner oss i en pandemi och måste följa de råd och rekommendationer som gäller. Vi ser att många tar ansvar för att minska smittspridningen. Kurvan över antalet smittade sjunker. andra.

Vaccin och IBD

Här vill ILCO lämna lite information med anledning av att det förekommer en del diskussioner i media om huruvida personer med IBD ska vaccineras mot covid-19 eller ej.

Cancerstudier i Sverige

Cancerstudier i Sverige är en nationell databas som samlar kliniska cancerstudier med pågående patientrekrytering. Forskare kan registrera studier i databasen, som ligger öppen för alla att söka i.

Vill du bidra med frågor till ILCO-magasinet?

I vår medlemstidning ILCO-magasinet har vi olika experter som gärna svarar på frågor inom våra områden. Har DU en fråga som du gärna vill ställa till någon av dem.

En jämlik stomivård

Socialminister Lena Hallengren (S) fick en fråga från Ulrika Jörgensen (M): Vilka åtgärder avser ministern att vidta för att säkerställa en jämlik stomivård?

VI söker personer med IBD

Nominera till ILCO:s stomipris

Nominera till ILCO:s stomipris

I år kommer Almedalen till dig

Välkommen till Världsstomidagen 2021

Vart tredje år är stomidagen en Världsstomidag.

Blåsexstrofi inbjudan till Ågrenska

Ågrenska inbjuder till familjevistelse för familjer som har barn med blåsexstrofi. Vistelsen erbjuder unika möjligheter för föräldrar att få kunskap, träffa andra i liknande situation och utbyta erfarenheter. Syftet är att deltagarna ska få ökad kunskap kompetens att hantera sin vardag. Hela familjen deltar.

Webbinarium om antibiotikaresistens

Välkommen att delta på webbinarium om antibiotikaresistens.

Hur upplever du din hälsa?

Stomipriset 2021

Världsstomidagen 2 oktober tema: ”Stomiopererades rättigheter är mänskliga rättigheter - alltid och överallt!” Att våga prata om det svåra och leva livet fullt ut med stomi Årets Stomiprisvinnare är Stina Hägglund, 32 år, entreprenör med fokus på att hjälpa personer med stomi att leva livet fullt ut.

Världsstomidagen 2021

Här presenterar vi föreläsningar från Världsstomidagen den 2 okt.

Sidan redigerades senast: 2021-06-28