Familjedagar 13-16 augusti

Familjedagar 13-16 augusti

07.10.2019 |

I samarbete med Karlskoga folkhögskola arrangerar ILCO varje år Familjedagar under Kristi Himmelsfärdshelgen, som i år är den 21-24 maj.  OBS NYTT DATUM ÄR 13-16 augusti. 

 Vi startar torsdagen 13 augusti efter lunch och avslutar söndagen 16 augusti efter lunch. ILCO vänder sig till hela familjen där det finns ett barn som är född 2002 eller senare och har en sjukdom och/eller missbildning i urinvägar och/eller tarmsystem oavsett stomi eller inte.

Årets barn- och tonårsläger firar 40 år. Vecka 26 är det dags igen. OBS. Kursgården som står på inbjudan som medlemmar fått i brevlådan, har sålts så vi jobbar med att få klart med en annan kursgård i mellansverige. OBS. Pga coronaviruset undersöker vi en ny kursgård och ett nytt datum för detta läger.

Sista anmälningsdag är 10 april för både familjedagarna och barn- och tonårslägret. inbjudan med anmälningstalong till familjedagarna hittar du här. Du kan också anmäla dig via formuläret direkt här på familjedagarnas hemsida.  OBS, DATUM FÖR FAMILJEDAGARNAS SISTA ANMÄLAN ÄR 15 juni.

Inbjudan till ILCO:s Barn- och tonårsläger vecka 26, 22-28 juni 2020 kommer snart på hemsidan barn- och tonärsläger. Om du vill försäkra dig om en plats till ditt barn, kan du redan nu anmäla dig på anmälningstalong barn- och tonårslägret så sänder vi dig ytterligare information när inbjudan med plats är klar. 

 

 

 

Tillbaka till evenemangssida

Anmäla er

Barnets diagnos får vara med i deltagarlistan (Obligatoriskt)


Har ni deltagit tidigare år (Obligatoriskt)


Bilder på mina barn får vara med i exempelvis ILCO-magasinet (Obligatoriskt)


Övriga upplysningar. (Specialkost m.m.). Viktigt att ni fyller i om ni inte äter alla måltider (Obligatoriskt)

Val av aktivitet