Ny ungdomsredaktör

Hej,

De senaste 5 åren har jag tänkt lite extra kring allting som rör magen då jag drabbades av ulcerös kolit och för snart 2 år sedan fick jag min stomi. Att få en stomi var inget märkvärdigt, det var snarare en befrielse då inga mediciner hjälpte. Jag mår riktigt bra idag och jag vill att andra ska må lika bra som jag gör.

Därför gick jag med i ILCO. Där visste jag att jag hade en chans till att vara med och påverka så att fler och framför allt yngre ska kunna leva och se glädjen i allt som gör livet värt att leva.

Jag är utbildad kock och har lagat mat de senaste 14 åren men om ett år kommer jag att vara färdig med min elevassistentsutbildning. Då kommer jag att jobba inom skolan och där kommer jag att hjälpa andra yngre förmågor som behöver lite extra stöd.

Att hjälpa andra och att föra talan för de röster som inte blir hörda, har varit något som legat mig varmt om hjärtat i många år. Därför ska jag nu göra mitt yttersta, tillsammans med Monica och resten av ILCO:s styrelse, för att se till att vi alla kan le, skratta och att njuta av livet.

Tveka inte att höra av er om ni undrar något, litet som stort. Vi finns för er.

// Jimmy Brorsson