ILCO:s Unga vuxna

Jimmy BrorssonÄr du i åldern 18-35 år?
Har du någon sjukdom i urinvägar eller tarmkanal? Har du genomgått någon operation på grund av problem i urinvägar eller tarmkanal? Har du stomi? Då är ILCO:s Unga vuxna nåt för dig!

ILCO:s Unga vuxna är en sektion i ILCO-förbundet.. Vår huvuduppgift är att ordna roliga och intressanta träffar där vi mellan 18 och 35 år kan träffas, diskutera erfarenheter och helt enkelt ha kul!

Vi arbetar även gentemot samhället och sjukvården med att bland annat informera om och förmedla våra behov. ILCO:s Unga vuxna har också ett nära samarbete med andra stomiorganisationer i Norden.

Vill du bara ha någon i liknande situation att prata med så kan vi ordna det!

Vill du ha kontakt med ILCO:s Unga vuxna finns kontaktuppgifter till vänster. Vill du finna ett ungdomsombud nära dig kontaktar du ILCO:s kansli eller länsföreningen.

Numera har ILCO:s Unga vuxna ingen egen styrelse utan verksamheten är en del i förbundsstyrelsens ordinarie arbete. Jimmy Brorsson är adjungerad i förbundsstyrelsen med ansvar för ungdomsverksamheten. I många länsföreningar finns ungdomsombud som gärna svarar på dina frågor och tar emot ditt förslag på aktiviteter.

Vill du veta mer?

Telefon: 0736-46 20 93

Annonser. Klicka på annons för att komma till företagets hemsida.

M Care
B Braun
Mediplast
Capero Medical AB