Medlem

Att bli medlem är enkelt. Gå bara vidare till länken Bli Medlem.

Ett av ILCOs främsta mål är att företräda de stomi- och reservoaropererade samt andra med närliggande funktionsstörningar inför myndigheter och andra instanser. Även genom sammankomster och personliga kontakter vill vi stödja medlemmarna och deras närstående.

Att skapa och upprätthålla kontakt med sjukvårdens huvudmän och sjukvårdspersonal, att verka för att sjukvårdsindustrin, sjukvårdens huvudmän och distributionsleden tillhandahåller individuellt anpassade bandage och andra hjälpmedel är andra uppgifter. Även att verka för och bidra till vetenskaplig forskning och utveckling inom ILCOs verksamhetsområde är en uppgift som ILCO har inför sina medlemmar.

Att vara medlem kostar fr.o.m. 2012 för enskild person 220 kronor per år. Medlemsavgift för familj med två eller flera personer på samma adress, kostar 320 kronor per år. Som medlem får du också medlemstidningen ILCO-magasinet, som utkommer fyra gånger per år.

Du kan anmäla dig direkt här på webbplatsen genom att klicka på Bli Medlem. Du kan också kontakta ILCOs kansli på telefon 08-546 40 520.

Annonser. Klicka på annons för att komma till företagets hemsida.

Hollister
B Braun
Ynolens
Coloplast 2